dimecres, 3 de novembre del 2010

Generació perduda

El llenguatge es pot convertir en un arma de destrucció masiva. En concret, hi ha dos frases que han marcat una generació sencera de joves i que l’han abocada a la mediocritat més absoluta. Les frases son:

“Progressa adequadament” i sobre tot, aquesta nefasta sentència que deia “Necessita millorar”.

Generacions i generacions de joves han estat víctimes d’aquest “progressisme” de pa sucat amb oli que va imposar les seves tesis d’igualtat en el sistema educatiu. El resultat ha estat devastador. Milers de joves sense cap esperit de superació, sense ambició, sense sang. Tota una generació perduda i convertida en “ni-nis”.

I ara, per arreglar-ho, ens proposen subvencionar aquesta tropa de paràsits!

Que malament ho tenim la generació dels 40 cap amunt! Amb el nostre treball cada cop més escàs hem de subvencionar als nostres pares (ells s’ho mereixen) però també als nostres fills.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

TENS TOTA LA RAO,I PER ACABAR DE RODONIR LA CAGADA,ARA ELS SUBVENCIONANT,PERQUE SEGUEIX "TUNEGANT"MOTOS O COTXES, IFENT "BOTELLONS" I ELS BANAUS QUE PENCAVANT I ESTUDIABANT,APA A PAGAR......PROU¡¡¡¡¡¡
JUGANT AMB BCN.

Anònim ha dit...

També és cert que hi ha joves que treballen de força temps i que ara s'han trobat a l'atur perquè els han fotut al carrer. I com que estaven molt espacialitzats en un camp, ara no troben res. De l'altra banda, també hi ha els dropos que comentes.
Evidentment, amb tot, està clar que és una mesura electoralista. Però dubto que en treguin res. Se'ls ha vist massa el llautó.

Xavier de Valls ha dit...

És que no està ben dit, "ni-ni" (abreviació de "ni estudia ni treballa"). Cal dir-ne "nivo-nivo", és a dir, "ni vol estudiar, ni vol treballar", que és diferent.