dissabte, 10 de gener del 2009

Mes "tontos" que els pels del cul...

Hi ha una gran varietat d'acudits que comencen amb “ets més tonto que...”. A mí de petit m'agradava un que deia que ets més tonto que els pels del cul... (no continuo perque és una mica groller).

Tot això ho dic perque cada vegada que sento o llegueixo declaracions dels dirigents d'ERC, em venen tots aquests acudits a la memoria. La ultima “font d'inspiracio” han estat les declaracions d'en Puigcercos dient que no “desertaran” del tripartit.

Cada cop que hi ha algun tipus de discrepancia a dins del tripartit, que hi ha algun tipus de “conflicte” entre la “visió catalana” o la “visió espanyola”. Cada cop que hi ha perill de trepitjar una “linia vermella”, aquests paios, en lloc de defensar els interesos de Catalunya, en lloc de reivindicar-se, en lloc de fer palés que si Montilla és president és gracies a ell i per tant ells i només ells tenen el poder de possar-lo a l'atur, no, llavors surten amb alguna declaració del tipus “no desertarem”. Els exemples a les hemeroteques son infinits, Cada cop que es tensa la corda, els paios aquests la destensen d'aquesta manera tant barroera: reafirmant que passi el que passi mantindran el tripartit. Certament és una manera molt “sui generis” de reivindicar una possició de força. Com a resultat, el PSOE fa i desfà sense cap mirament. Cada cop amb menys compexos. El que havia de ser un govern cada cop més “catalanista” és cada cop més “espanyolista”. I tot perque els dirigents d'ERC "ha desertat" (en aquest cas si) d'oposar resistència a PSC espanyolista.

No veieu, dirigents d'ERC que teniu la credibilitat sota minims? No veieu que se us veu el llautò a 100 Km de distància? No veieu que la gent perceb que el vostre únic interes és mantenir la poltrona i que tota la resta no importa?

Podeu parlar i parlar i intentar justificar-vos (que si l'acció de govern, que si no estessim nosaltres seria pitjor, etc) pero teniu la mateixa credibilitat que aquests 25 botiflers del PSC que “estimaven més catalunya que a Zapatero” i al final van votar contra Catalunya. Exactament igual com feu vosaltres cada dia que passa mantenint aquest govern.

4 comentaris:

Andreu ha dit...

Benvolgut Joan,

Chapeau i enhorabona pel post.

No tè , aparentment, lògica ni justificació, pero els fets son claríssims, i sempre en el mateix sentit.

De vegades penso en com em trobaria jo, de decebut, decencisat, i emprenyat si "els meus" haguessin dut a terme una praxis política similar. Però pensa, sempre, que no hi ha mal que mil anys duri. I estic segur que estan començant els dotze darrers mesos del tripi-2, i d'en Carod i els seus al capdamunt d'ERC.

Cordialment,
Andreu

Anònim ha dit...

1. M'alegro de passar per aquí i comprovar que us heu fet amics tu i l'Andreu. Tots dos sou com cal.
2. Tot això que et preguntes si ho saben... sí que ho saben. Per això saben que l'única manera de mantenir el sou és aguantar el tripi. L'endemà de les eleccions s'acaba el xollo. La legislatura s'esgotarà.
3. Com acaba l'acudit del pèls del cul?

Anònim ha dit...

Quan els polítics sociates parlen (el zaragoza, Iceta, etc) .... fan ràbia Però quan ho fan els de Esquela fan puta pena.

Anònim ha dit...

Joliu, l'acudit diu:
Ets més tonto que els pels del cul...
que veuen baixar la merda i no s'aparten.
Crec que s'ajusta bastant als dirigents actuals d'Esquerra (ex-ERC).