diumenge, 8 de febrer del 2009

Doneu la paraula al notari

La de notari sens dubte és una de les professions més respectades per la població. La gent de tota classe social quan sent parlar a un notari, mostra un respecte. Un notari dona fe de la veritat. No menteix. Hom no dubta de la validesa del resultat de qualsevol sorteig o rifa si veu la frase “sorteig realitzat davant notari”. El mateix Artur Mas va anar a cal notari per certificar que no pactaria amb el PP. Pot ser ha sigut la única promesa electoral que ningú ha qüestionat mai.

Molta gent a CiU diu que no hi ha encaix possible amb Espanya, que s’ha demostrat que no hi ha res a fer, que la única solució SERIA un Estat propi, però a la vegada diuen que no es pot arribar ni a plantejar perquè la gent no els recolzaria. Diuen que si CiU es declara obertament sobiranista i aposta per l’objectiu d’aconseguir un estat propi per Catalunya, milers i milers de votants els abandonaran per radicals, idealistes i “somiatruites”. I això no farà més que perpetuar la hegemonia del tripartit.

Desprès del fiasco que ha representat l’acció dels dirigents d’ERC, veritables “estafadors polítics”, pot ser tenen raó. El gran mal que han fet aquests mentiders no solament ha sigut lliurar la Nació als espanyols del PSOE, sinó que han desacreditat el discurs sobiranista. Avui en dia, els polítics “de sempre” com Carod o Puigcercos, però també Mas, Puig i Pujol (junior) no poden esgrimir un discurs sobiranista sense que l’electorat els miri amb malfiança.

Però que passaria si aquest discurs desacomplexadament sobiranista el desenvolupés un notari?

Em direu que aquest notari ja esta desenvolupant aquest discurs. Es cert, però ho fa quasi “clandestinament”. Ho fa en mitjans “minoritaris”, conferencies reduïdes. No apareix als mitjans majoritaris. El català mitjà, el que no es preocupa de política, es a dir el català majoritari no te ni idea de qui és Alfons López Tena i del que diu.

Crec que és el moment de que tota aquesta massa de gent escolti el que diu aquest senyor. És el moment que CDC li doni la paraula, adopti el seu discurs com a propi i el presenti davant la societat. Sense complexos.

Es un notari. Dona fe de la veritat. Si un notari diu que no hi ha encaix possible amb Espanya i que la única solució és un estat propi per Catalunya, la gent, LA MAJORIA DE LA GENT s’ho creurà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo he escoltat al "notari" en "conferencies reduïdes", he parlat amb ell i per aixó tinc clar que si ell és de CiU, jo he d'apostar per CiU. No, és que també he escoltat a n Carod...i a n Puigcercós, també he parlat amb ells i a més de parlar-hi, he vist el que son capaços de fer, i aixó ùltim ja és definitiu.

Si, ja ho sé, hi haurá "altres coses" que ens oferiran anar a Ítaca, però cada vegada que em parlen d'aixó, posso en el video una pelìcula titulada "La Vida de Brian" de The Monty Phyton i se m'en van les ganes.