dimarts, 24 de febrer del 2009

La dimissió que ens humilia

La dimissió del ministre de Justícia del govern espanyol representa un nou exemple de que la opinió del catalans pinta molt poc (per no dir res) a l’hora de prendre decisions polítiques. El que ens pugui passar als catalans els importa una merda a la resta d’habitants de l’Estat Espanyol, i per tant, mai condicionaran la política dels partits a nivell de l’Estat Espanyol.

Això ho dic per comparació.

Resulta que Mariano Fernandez Bermejo ha dimitit per “no perjudicar al seu partit” i per no “sentir-se instrumentalitzat per l’oposició”. Quin ha estat el pecat de Bermejo? Haver-se posat d’acord amb un jutge per enviar a un grapat de “xoriços” a la presó. Quin han estat els perjudicats per l’acció d’en Bermejo? Doncs els “xoriços” en qüestió. Qui ha demanat la dimissió d’en Bermejo? El partit polític on militen els “xoriços” i la seus mitjans de comunicació afins (altrament dits “caverna mediatica”). I el paio va i dimiteix (o el fan dimitir).

Ara fa poc més d’un any, les obres del TGV, a part de patir un retard important, van provocar un esvoranc a l’altura de Bellvitge que va mantenir tallat el tram quasi dos mesos. Tot plegat va ser un cúmul de despropòsits i la responsable última va ser la ministra de foment Magdalena Alvarez. Qui va ser el perjudicat per aquell tall? Doncs milers i milers de ciutadans. Jo mateix vaig ser perjudicat i vaig quantificar les pèrdues en 520,20 Euros, però les meves denuncies davant el Sindic de Greuges i la companyia Renfe van ser inútils. Qui va demanar la dimissió de Alvarez? La majoria dels partits catalans i gran part de la societat catalana. Ens van fer cas? No. No solament la ministra no va dimitir, sinó que el inefable ZP la va renovar al càrrec desprès de guanyar les eleccions (gràcies per cert a molts dels vots dels milers de damnificats per les obres del TGV, socialistes ells)

I encara hi ha gent que pensa que hi ha encaix possible amb Espanya? Que podem “negociar de tu a tu”? Que podem ser “decisiu a Madrid”? Si ni tant sols es va aconseguir fer dimitir a la ministra que ha perjudicat més als catalans en anys!