diumenge, 13 de juny del 2010

La prova del cotó

Diu Duran que CiU no portarà al seu programa electoral la convocatòria d’una consulta independentista.

No cal que ho porti explícitament. La prova del cotó per mi, per demostrar que lo de CiU (el gir sobiranista insinuat) va de debò serà la inclusió o no de Lopez Tena a les llistes al Parlament. No cal que vagi de dos o de tres. Només cal que vagi en una posició que li garanteixi l’escó. Perquè arribat el moment de votar la tramitació de la IP del referèndum, un cop assolides les signatures necessàries, la presencia de Lopez Tena al Parlament por ser una garantia del sentit del vot de CiU o el desprestigi del notari.

S’atrevirà el Mas a posar a Lopez Tena a les llistes o el “reservarà per altres responsabilitats”? I si arriba el cas, s’atrevirà Lopez Tena a rebutjar la seva pròpia iniciativa si CiU li obliga al·legant que “no es el moment de generar frustració”?

Serà interessant veure que passa, primer en la confecció de les llistes i desprès a l’hora de la votació. Ahir algú em va dir que “lo de la consulta serà la primera decepció que ens produirà en Mas” volent dir que CiU es carregarà la consulta i no deixarà que s’estavelli contra Madrid. Tinc molta curiositat per veure com acaba.

5 comentaris:

Manel des de l'exili ha dit...

Si Joan
Però haurem perdut aquesta oportunitat per mi històrica que ha representat aquest any i mig del reneixament independentista.
L'any vinent a 4 anys d'una nova oportunitat per poder proclamar la independencia, molta gent estarà cansada i desanimada de continuar donant tantes hores i feina per no veure res de nou al parlament (d' independència parlo)

tot això sense malpensar que el Tena el tenen ja comprat per ser el conseller de Justicia. Al menys aixo em va comentar un furiós excompany d'aventures comú.

Però hi ha un altre punt i és que malgrat en Tena hi voti a favor al Parlament , pot pasar que CiU doni llibertat de vot i al final no surti aprovat al Parlament ates que Uniò ja diu que no i no arribi a Madrid.

Tot molt arriscat i masa recombulesc

En fi ,tot molt recombulrsc

Dessmond ha dit...

Joan,
La confecció de les llistes és complicada. Tant és així que podria passar de tot. Ara, dubto que en Lopez Tena vagi a les llistes per sota del número dos.

Joan ha dit...

Benvolgut Dessmond, tinc pocs dubtes de quin ha de ser el meu deure patriotic les properes eleccions, pero si Lopez Tena va de dos (o tres) del Mas, aquests dubtes quedarien resolts instantaneament. Seria tota una declaracio d' intencions!

Indigeta ha dit...

Ah caram!!...Manel.

Així que a n López Tena el tenen comprat!!.

Noi, t'ho has de fer mirar aixó. Rant de sectarisme mina la credibilitat.

Andreu ha dit...

La frivolitat amb la que es diuen bestiesses es frappant.Semblen, alguns, el Vazquez, crec que es diu, del Tele5. Es allò que fan es pobres o no tan pobres nens i nenes que amb el micro intenten fer de paparazzi. Van soltant animalades, una darrera l'altra. Fan fastic.

En Alfons López Tena ha estat consultat per algú de vosaltres?
Per que gairebe ningú dona cap dada que provingui d'en Alfons, que jo sapigui.

Especular es una cosa, però afirmar bestieses es una altra, una altra cosa.

Cordialment,
Andreu