diumenge, 1 de març del 2009

Gracies Joan

En ple procés pre-congres d’ERC, un militant “reagrupat” navegava per la web i va topar amb un bloc anomenat “blocs amb estrella” que en realitat no era un bloc, sinó un punt de trobada de diversos blocs amb un objectiu comú, ajudar a que el partit de Macià i Companys recuperés la dignitat. De totes aquelles estrelles, una en concret va enlluernar aquest militant. Es deia “les intencions mecàniques”. Qui és aquest Joan Arnera que diu les coses sense embuts? Cada entrada d’aquest bloc és una joia.

El que va començar com una trobada casual va passar a ser una visita periòdica.
Al final, el principal objectiu de “blocs amb estrella” pot ser no es va aconseguir, però poc desprès van aparèixer el Bloc Gran i Bat Blocs. Desprès de participar activament mitjançant comentaris tant al Bloc Gran com a alguns dels altres blocs, aquest militant es va decidir a obrir el seu propi bloc. En Joan Arnera va ser dels primers que va publicar un missatge d’ànim. Es va sentir realment orgullós.

Ara, en Joan ha anunciat que tanca la paradeta. Davant aquestes coses, sempre es diu el mateix, la vida ha de seguir i ja sorgirà algú que agafi el relleu. Pot ser això passarà, però la catosfera ja no serà el mateix sense “Les Intencions Mècaniques”.

Només em queda afegir dos coses: La primera és donar-te les gracies i la segona és oferir-te casa meva. Pot ser algun dia voldràs dir alguna cosa, voldràs escriure un post, però et frenarà el fet que pot ser no desitges reobrir el teu bloc. En aquest cas, no callis, pot parlar des d’aquest bloc.