dissabte, 30 de gener del 2010

A cop calent

Es diumenge i son quasi les tres de la matinada. Aquest dissabte ha estat un d’aquests dies que ni veus la tele, ni escoltes la radio ni per descomptat et connectes a Internet. He estat tot el dia fora de casa. Cap a les 10 de la nit i quan anava a sopar amb uns amics he rebut una trucada d’un company reagrupat preguntant-me si sabia alguna cosa del que havia passat. Alguna cosa de que? Li he respost. Doncs del fet de que Carretero i quasi tota la junta havien plegat. Com?!
Us asseguro que durant tot el sopar no feia més que pensar en arribar a casa i connectar-me a Internet.
Al final he arribat a casa i he llegit la noticia. Es una mica tard per trucar als coneguts i conèixer el que ha passat de primera ma. Per tant no tinc prou informació per saber i per això aquest “post d’urgència” es diu “a cop calent”.
Ara per ara no tinc gaires coses a dir, però n’hi ha una que si que vull remarcar perquè em sembla molt estranya i que no m’explico. Com és que la junta quasi en ple ha dimitit? Perquè hi ha comentaris a Internet demanant la dimissió dels quatre que no han plegat (Renyer, Valdero, Abad i Pereira)? Perquè han de dimitir? Per expressar una opinió discrepant? Per això? Es que mostrar discrepàncies ha de ser motiu d’exclusió a Reagrupament? I repeteixo. Perquè ha dimitit LA MAJORIA de la junta? Com és possible que UNA MAJORIA dimiteixi? No poden al·legar que els membres discrepants tenen la culpa perquè si son majoria, podrien aprovar els seus postulats i ja està. Les majories no dimiteixen!!
Molt em temo que aquí hi ha algun motiu amagat i el fet que estranyament hagi sigut la majoria (incloent Carretero) els que hagin plegat no m’inspira gens de confiança. Ningú abandona un vaixell que pot governar (te majoria) a no ser precisament que el que vulgui és que el vaixell s’enfonsi.
Quin dia més trist.

5 comentaris:

Josep-Empordà ha dit...

Alguns amb una certa edat, ja estem curats d'espants.

Potser és per aixó que quant no pujem al primer tren que passa, se'ns critica.

I és que hem vist passar tants de trens que ja no hi pujem si no sabem a on van i qui és el maquinista, el revissor i les hostesses. Digas-m escèptic si vols, però no en tenim prou amb la propaganda de l'agència de viatges, preferim que algú que hi ha viatjat ens expliqui l'experiència.

Anònim ha dit...

Exacte. Aquest és el primer raonament que he fet.
L'AVUI en paper deixa clar que els quatre defensaven la ponència d'octubre i els dimitits la volien incomplir.

Gerambí ha dit...

Investigueu qui és Sandra Lomas...

Anònim ha dit...

Tot plegat és molt estrany. No és normal que una gran majoria de la gent dimiteixi i es quedi una minoria en un partit assembleari. Esperem que es recondueixi quan més aviat millor i només sigui un ensurt.

Anònim ha dit...

No sé què ha passat, ni tan sols sóc un reagrupat. Però sí que us he de dir que Reagrupament no són les 18 persones que han provocat tot això, sinó els 3.500 afiliats i tots els que vàreu participar al congrés. Si aquests 18 són incapaços de fer les coses bé, foteu-los fora i poseu-ne uns altres. Els dos punts: independència i regeneració política segueixen sent tan vàlids i necessaris com el primer dia.