divendres, 15 d’octubre del 2010

Crida al soci del Barça

Suposo que una de les propostes que es discutiran la propera assemblea de compromissaris del Barça serà aquesta proposta de la nova Junta de limitar l’accés a la condició de soci a familiars, ex-socis i xiquets i xiquetes.

Aquesta mesura no afecta als actuals socis, ja que ells ja ho son i els seus familiar tenen garantit el dret. Però espero que malgrat això, la massa social tingui l’amplitud de mires per rebutjar aquesta proposta. Es totalment inadmissible que s’instauri el “dret de sang” a una entitat com és el Futbol Club Barcelona.

A més, ja posats, aquesta mesura és anticonstitucional. Però no solament de la constitució de l’estat espanyol, sinó de qualsevol constitució d’un estat democràtic, com serà la futura constitució de Catalunya, i que garantirà la igualtat dels catalans. Com es garanteix a tot arreu.

Si, ja se que el Barça és una entitat privada i que te el dret a restringir l’accés a la condició d’associat, com fan algunes altres entitats. Però que penseu d’aquestes entitats?. Doncs si la proposta de la Junta prospera, molta gent pensarà el mateix de l’entitat de la que ara sou socis.

El Barça és més que un club, perquè és el club d’una Nació. No rebaixeu-lo a ser el club d’una secta.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Entre això i la reformulació de comptes estafa de la junta rosellista, aquesta gent s'estan cobrint de glòria. Els Godó i companyia estan ansiosos per provar d'ensorrar el Laporta. No els serà tan fàcil.

Andreu ha dit...

Joan: crec que no està a l'ordre del dia. Per tant no crecque es voti. A més, el President Rosell ha demanat un informe complementari al respecte.

Albert: t'equivoques totalment. Comptes del Barça del 30.6.2010, amb compte de resultats, estat d'origen i aplicacio de fons, i informe d'auditoria de Deloitte nomes n'hi ha uns, els que es presenten a ratificació de l'Assemblea de Compromisaris.

Uns estats financers no auditats, i sense incloure cap informe de l'auditor contractat per la Junta sortint, (des del 2004 es Deloitte), no són estats financers del Barça.

Si hi ha pèrdues es perque les despeses han superat de molt els ingressos. Coses d'una gestió poc encertada. ELs números auditats no menteixen. I tornem a tenir fons propis negatius. Això diferencia una gestió rigorosa i eficent d'una no rigorosa, amb despeses en creixement desmesurat. Els socis i sòcies, que sóm els copropietaris, en exclusiva, del Club, ja ens varem manifestar democràticament, en les eleccios, quin President, quina junta, quin model de gestió i quins canvis voliem. EL 61,4% dels vots obtinguts per la candidatura guanyadora encapçalada per Sandro Rosell en una aclaparadora victòria, que deixà el continuisme de dues candidatures en penultim i ultim lloc, es prou clar al respecte del model de club que volem majoritàriament els socis i socies.
La junta directiva presidida per Sandro Rosell es la junta del Barça, de tots i totes els socis i sòcies del Barça.

I de moment ho estan fent força bé, atesa la delicadíssima situació financera i econòmica deixada per la junta sortint.

Informació i rigor.
Cordialment,
Andreu

Jesús (Xess) ha dit...

Perquè serà que no m'estranya gens ni mica que l'Andreu sigui proRossell i antilaportista??

Andreu ha dit...

Jesús (xess)

T'equivoques al 100%, com es habitual, per cert, quan emets prejudicis, sense base ni informació, sobre mi.

Que vol dir ser antilaportista? Jo no ho sé. Entre altres coses perque el 2003 el vaig votar i me'n vaig alegrar molt, com si fos meu, del triomf de la candidatura Jan/Sandro del 2003.

Primera cagada.

Que vol dir ser ProRosell (amb una s, per cert, recorca-ho).? E pots iluminar amb la teva sapiència innata que inclou, creus, pero no es cert, facultats del Màgic Andreu d'endevinador a distànca?

No tinc cap inconvenient en dir publicament que el 2010 vaig votar la candidatua que va guanyar, si, liderada per Sandro Rosell, a l'igual que el 2003 vaig votar la candidatura que va guanyar, liderada per Jan Laporta.

I això no significa ser pro ni contra ningu d'ambdos darrers presidents del Barça, l'actual i l'anterior.

A tots dos els conec, personalment, si, però molt poc, molt poquet, de contactes breus i sense profunditat.

I els fets importants, si, els procuro coneixer bé, ara, amb el president anterior, i amb tots els altres presidents als qui mai vaig votar (Gaspart, Núñez) per conviccio basada en el coneixement.

Veus, dos pronòstics, dues errades.
Massa equivocacions, nano. Canvia d'aficio, potser.

Cordialment,
Andreu

Jesús (Xess) ha dit...

Andreu em baso en el teu comentari, en frases teves com: "EL 61,4% dels vots obtinguts per la candidatura guanyadora encapçalada per Sandro Rosell en una aclaparadora victòria, que deixà el continuisme de dues candidatures en penultim i ultim lloc, es prou clar al respecte del model de club que volem majoritàriament els socis i socies." i "Això diferencia una gestió rigorosa i eficent d'una no rigorosa, amb despeses en creixement desmesurat. Els socis i sòcies, que sóm els copropietaris, en exclusiva, del Club, ja ens varem manifestar democràticament, en les eleccios, quin President, quina junta, quin model de gestió i quins canvis voliem." (Per cert, passa un corrector abans de publicar res, que fa angúnia el teu català destrossat). A mi em semblen prou antilaportistes, és clar, que jo sóc un pobre ignorant desgraciat que no entén de res i, per descomptat, no té poders endevinatoris ni faig pronòstics, només trec deduccions del que llegeixo.
A més de les teves paraules també llegeixo altres coses, com per exemple un article, no recordo de qui, que acompanyava una foto amb en Rosell molt ben acompanyat d'insignes catalans tots molt de dretes, Mas inclòs, que en Rosell va negar que hagués existit aquesta reunió prèvia a les eleccions a can Barça. I també t'he llegit la poca simpatia pels dos partits indepes (RCat i SCI) i el teu amor per CiU.
D'aquí he tret aquestes conclusions per a tu errònies. Si ho són ho sento, però jo no tinc un cervell tan preclar com el teu, jo sóc fal•lible.
Li demano excuses, eminència.
I també demano perdó al senyor Joan per usar el seu blog creant desavinences.

Andreu ha dit...

En Laporta no es va tornar a presentar. No podia.Però va avalar a dues candidatures, com a continuadores de la sea obra. I van quedar penultima i ultima. Coses que pasen.
Vols que et pengi algunes fotos d'en Jan amb el Rei Borbó? . No passa res, com no passa res en sopars d'estiu. O es que en Jordi Portabella, ara, no podria fer suquets?
Les lectures esbiaixades, sense contrast, condueixen a opinions esbiaixades,..o errònies. Coses que pasen.

Jo no tinc cap amor per CiU i sí que tinc simpaties per persones amigues que estan tant a SCI com a Rcat, com tenia persones amigues altres llistes a la presidència del Barça. El pluralisme es bo, sempre, també a les amistats.

Cordialment,
ANdreu

Jesús (Xess) ha dit...

Doncs mira, va ser una llàstima que en Laporta no seguís com a president del Barça, així no hauria tocat el que no sona creant una plataforma de llamçament per a aquell parell que l'acompanyen a SCI.
Coma president del barça era collonut, ja veurem amb el que s'ha embarcat ara...

Jesús (Xess) ha dit...

Home, per no tenir amor a CiU ho amagues molt malament amb tanta proclama a favor ;p

Andreu ha dit...

Sempre he cregut que l'amor es té a les persones, no pas a sigles ni a persones jurídiques.

Estar a favor del que ha fet i fa CDC és una cosa, racional, res semblant a l'amor.

Ben cordialment,
Andreu

Jesús (Xess) ha dit...

Que poc poètic que ets...