dimarts, 25 de gener del 2011

Pujol respon

Fa temps vaig escriure un article que vaig titular “Interpel·lant Pujol”. La resposta ha trigat, però sembla que al final Jordi Pujol comença a parlar sense embuts.

Pel meu gust encara parla amb massa condicionals però el següent paràgraf és prou explícit

Perquè a hores d’ara és ingenu pensar que es podrà frenar el procés d’anar cargolant l’Autonomia, i de fet la identitat, l’autogovern i l’economia de Catalunya amb noves negociacions, com pretenen encara alguns socialistes catalans. Si algun canvi hi pot haver de moment més fàcil és que sigui per a mal que per a bé.

Per tant, l’alternativa a això ara ja només podria ser la independència.


Una gran noticia sense cap dubte.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per fi! Ara només falta que, en els iscursos, vagi fent pedagogia d'aquesta idea. Pot arribar a molta gent i convèncer a molts. És una gran notícia!

Andreu ha dit...

Joan: veus com et fan cas!!
En Jordi Pujol té una llarguíssima, i molt eficent, traiectòria de lideratge i de didactisme, no superada per cap altre líder català, ni abans ni després.
El seu consell, a petició reservada del líder eslovè de l'època en desplaçament discret a BCN, va ser seguit i mira com està Eslovènia ara i com ha quedat empantanada, encara, Sèrbia.

Vaja, que sempre ha pensat el mateix, però les condicions existents inmediatament abans ho feien prematur, .....per manca de gruix social favorable.
Ben cordialment,
Andreu