dilluns, 9 de novembre del 2009

Destrempant al personal

Quan jo era jove i em dedicava a l’activitat de “lligar a les discoteques”, hi havia un tipus de noia de la qual s’havia de fugir si no es volia “prendre mal”. Eren les anomenades “escalfabraguetes”. Es caracteritzaven per posar molt d’interès en els actes previs de la “parada nupcial”, es a dir, miradetes, balls sensuals, picades d’ull, etc, etc, però a l’hora de la veritat, quan “s’havia d’anar al gra”, tot eren excuses i fugides. Hom havia perdut el temps dedicant esforços basant-se en els “falsos missatges” emesos i havia perdut oportunitats pot ser no tant clares però que haguessin acabat “positivament”.
CiU és el partit “escalfabraguetes” del sobiranisme. Un cop més, i per si de cas algú encara ho dubtava, l’Artur Mas s’ha tret el pot de bromur de la butxaca i ha afirmat que CiU no donarà suport a cap referèndum d’autodeterminació els propers 4 anys. Això si, “a títol personal” ell votaria que si en el cas que “algú” el convoqués.
El motius per justificar aquesta actitud son els de sempre: “Avui en dia no hi ha una majoria clara per plantejar el referèndum”, “portaríem a Catalunya a una derrota” i “Els temes de la independència i l'autodeterminació són molt importants, però no oblidem que la primera prioritat és superar la crisi i aixecar el país”.
A part de que no se com pretén CiU “superar la crisi i aixecar el país” sense eliminar el dèficit fiscal i totes les mesures hostils i de laminació de les competències i de la identitat catalana que venen de l‘Estat espanyol, demano a Artur Mas que sigui coherent i ordeni als militants del seu partit que “perden el temps”, com per exemple l’Alfons Lopez Tena, Angel Colom i altres i s’oblidin dels temes de la independència i l’autodeterminació i es dediquin al que “és prioritari”. En una paraula, que deixin d’enganyar als electors.

7 comentaris:

Joan Arnera ha dit...

En fi, tampoc és que sigui una sorpresa l'actitud convergent, oi?

Joan ha dit...

Efectivament, no és cap sorpresa. Això no lleva que s'hagi d'anar denunciant periodicament. Sinó sempre hi ha algun incaut es deixa seduir pels "balls voluptuosos" d'aquesta tropa.

Manel des de l'Exili ha dit...

El problema és que sempre hi ha qui els agrada anar amb "escalfabraguetes", perquüe potser en el fons del fons, són uns impotents.

Molt d'aquests que es diuen sobiranistes dins de CDC alhora de la veritat es cagarien a les calces si hagués el més minim soroll de sabre.

Excel.lent comparació Joan. Jo també em pregunto que fan els independentistes dins de CiU

Andreu ha dit...

Copiar el que han dit, a tort i a dret, els "egregis" dirigents d'ERC, faccions Carod i Puigcercós, és una nova originalitat. Mai havia sortit, això. Mai dels mais.

Per exemple, això són altres coses
1)
19 / 08 / 2008

ERC titlla ICV "d'escalfabraguetes"

Per evitar la presència de Zapatero al Congrés i el nou termini de negociació del finançament

2)-Actualitzat a les 10:25 h 09/11/2006
El vicesecretari general d'ERC, Josep Huguet, ha declarat que CiU s'ha abaixat els pantalons i ha practicat el que ha qualificat de "nacionalisme escalfabraguetes". Aquesta ha estat la reacció dels republicans a la decisió de la Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Manresa de reposar la bandera espanyola i l'europea a partir d'avui a la façana del consistori,

3)-L'estil d'ERC o escalfabraguetes de cap de setmana

Malgrat el títol poc sonant, m'agradaria explicar una curta història. De jove, al meu poble, aquesta expressió era usada habitualment, i aplicada a aquelles persones amb bona planta, de bon veure, d'actitud aparentment noble i honesta, i amb capacitat d'atracció, però d' intencions no massa clares, això sí, capaces de provocar ‘trempera' a aquell que se'ls apropés i cregués, refregaven i es deixaven refregar, però molt de refregar, i, després, res de res. Era freqüent que aquestes persones exercissin el seu poder seductor sobre persones desitjoses d'aventura i de plaers reservats als mes atrevits, però infantils, amb poca experiència de la vida, ......
..
Magí Mulet

4.- dimecres 20 de agost de 2008
Escalfabraguetes.
Escalfabraguetes, mai millor dit. Aquest és l’adjectiu amb el qual Joan Ridao ha qualificat el posicionament d’ICV d’última hora.


5.- DIEC:
escalfabraguetes

m. i f. [LC] vulg. Persona que es complau a excitar-ne sexualment una altra sense consentir, després, a satisfer-la.

6.- Optimot
1. tremp
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
tremp. Acció de trempar. Tractament a què se sotmet un metall, un cristall i altres substàncies, per tal d'endurir-los, especialment el que consisteix a escalfar-los i refredar-los ràpidament submergint-los sobtadament en un líquid fred. Punt de duresa o d'elasticitat que tenen els metalls que [...]
2. trempar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Per trempar l'acer cal escalfar-lo fins a una temperatura elevada i refredar-lo sobtadament. [...]
3. tremp
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
tremp. m 1 (acció de trempar) temple; templadura f. 2 (acció de trempar una ploma) corte. 3 (dels metalls, del vidre) temple; templanza f. 4 (tall fet en una ploma) corte. 5 (plomí d'una ploma) plumilla f. 6 (d'una trempa) temple. 7 fig (fermesa) temple. [...]
4. trempar
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
trempar. v tr 1 (l'acer, el vidre) templar. 2 (una ploma) cortar. 3 mús (temprar) templar. 4 abs fam (el penis) levantársele; ponérsele tiesa. [...]


Política de rigor, si senyors. I les dones?

Nomes faltava allò de "pit i collons"


Paese,ha ha.
Massa anys per ERC. Les frases dels "liders" conformen un estil.

Ah, els referèndums es convoquen per a guanyar-los o per a perdre'ls?

O per anar fent narinan,narinan.
Per passar l'estona , alguns, com el Vendrelleti.

L'humorada, la del 9 de novembre.

Cordialment,
Andreu

"Catalunya és una dona" Pasquis Maragall, lo president tripartit, derrotat les dues vegades que es presentà a les eleccions catalanes.

Anònim ha dit...

CiU mai ha estat independentista. Tot diuen que votarien que sí; però és clar, si no es convoca mai, mai podran doanr el seu vot afiramtiu!!

Josep-Empordà ha dit...

"Un bon general no porta els seus homes a la guerra si no está del tot segur de poder guanyar-la".

(Sun-Tzu, "L'art de la Guerra")

Joan ha dit...

Benvolgut Josep,

Es pot saber en quin punt del llibre diu Sun-Tzu aquesta frase?

Mira que la he buscat, pero no l'he trobat enlloc.

Vols dir que no t'has confòs? Sun-Tzu, com a bon general que era, no tenia ni un pel de covard. No he trobat en lloc aquesta cita.

Mes aviat en el llibre, el que diu es que la victoria o la derrota més aviat depen del que tu facis i no tant del que faci l'enemic. Es a dir, que l'enemic sembli més poderos que tu no li dona cap garantia de victoria ni a tu la seguretat de la derrota.

Ara! pot ser estic equivocat. Hem pots mostrar el punt del llibre on diu el que dius que diu?