dimarts, 17 de novembre del 2009

Encara els queda una carta per jugar

Quan ja no passi per més. Quan ja hagin esgotat tots els terminis. Quan ja s’arribi a cotes de ridiculesa pròpies de record mundial. Llavors, encara els quedarà una carta per jugar: Renovar els membres del TC que ja haurien d’haver cessat fa molt temps i tornar a començar.

La qüestió és que no és publiqui la sentència abans de les eleccions al Parlament i per tant no “enterboli” la campanya del tripartit i en especial la del PSC.

I el més greu no és això. El més greu és que ho faran gràcies a la complicitat d’Esquerra. Aquesta “cosa” que s’autoanomena independentista però que no serveix ni “pa tacos d’escopeta”.

Per cert i canviant de tema. Cabòries meves. No serà el vertader motiu de boicotejar l’acte de Reagrupament al Sant Jordi el dia de Sant Jordi del 2010 en que aquesta data podria coincidir amb la campanya electoral? No la “campanya” en la que estem immensos, no, sinó la de debò. Qui és pot arriscar a veure un Palau Sant Jordi, ple d’estelades i amb mes de 15.000 persones cridant Independència i Democràcia en plena campanya electoral? Dels partits actuals, cap ni un.

2 comentaris:

Josep-Empordà ha dit...

Ara faré d'advocat del diable, i espero que no t'ho agafis malament, però les coses, com son, si és que ens hi volem enfrontar amb èxit.

Si el P$C organitza un acte al St. Jordi amb en Zp, la Chacón, en Montilla, en Felipe González i l'Alfonso guerra, han de muntar pantalles gegants al carrer perqué al palau no hi caben ni la meitat.

Per si no ho sabies, és justament a aixño al que ens enfrontem.

I aquests...TAMBÉ VOTEN!!.

Anònim ha dit...

Aquest boicot és intolerable. Les pràctiques anti-democràtiques per a silenciar al Reagrupament arriben a uns extrems delirants. Mostra, tb que fa por.