divendres, 6 de novembre del 2009

Prietas las filas

El president de la Generalitat avui ha donat explicacions. Diu que “El Govern de Catalunya també està preparant un paquet de mesures i de reformes normatives per fer encara més difícil l’acció dels corruptes en l’espai públic. Un cop més: Fets i no paraules!”. Però aquestes declaracions no les fa en tant que president del Govern de la Generalitat, sinó com a “primer secretari del PSC”. No es dirigeix al conjunt de la ciutadania, sinó només es dirigeix als seus. Un cop més no dona la cara.

També diu que: “donarem noves passes per assegurar la nostra tolerància zero davant la corrupció i ens comprometrem amb un nou contracte de servei públic amb la ciutadania, que reforçarà la transparència, la rendició de comptes i el compromís personal dels representants públics del PSC”. Vol dir que per fi expulsaran a Josep Maria Sala, comdemnat pel cas Filesa? Segur que no.

Acaba la seva carta amb el següent: “espero comptar amb tu, amb el teu suport i les teves idees. Els mesos que vindran reclamaran molta energia col·lectiva. La determinació i la convicció ens ajudaran a aconseguir tots els nostres objectius”. Que vol dir això? Doncs que el màxim dirigent del PSC toca el xiulet. Tots firmes! Prietas las filas. Que ningú es desvií, que ningú faci ximpleries, que ningú faci el Castells.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ENERGIA COL-LECTIVA?...I TAN¡MOLT AVIAT "CHAFARRANCHO DE COMBATE"TOTAL, ELS "SOCIATES" JA CAL QUE CIRCULIN AMB "CASCO" I "ARMILLA ANTI-BALAS".TEMPS DIFICILS...PER MENTIDERS,CORRUPTES I BOCA-MOLLS.
JUGANT AMB BCN.

Anònim ha dit...

Hola company Reagrupat! Molt bo el bloc! Ja es troba a la meva llista!Realment, la desesperació a can socialista és cada dia més palpable. S'ha descobert un pastís tan gros que els és impossible d'amagar.