dimecres, 17 de març del 2010

Acabo d’empassar-me l’entrevista al Montilla.

Jo no veig la televisió. El fet que a casa nostra habitualment mengem a la cuina i que en aquesta estança no hi hagi cap aparell de televisió fa que pràcticament mai vegi les noticies.

Habitualment escolto la radio i llegeixo premsa escrita i digital i de la tele només miro alguna serie a la nit. Per no mirar, ni tant sols miro el Polònia. Per això no vaig veure l’entrevista amb el Montilla que li va fer Monica Terribes.

El cas és que desprès de llegir nombrosos articles sobre la “polèmica entrevista” i veure la reacció del de la crosta i altres sociates, m’ha picat la curiositat i he mirat l’entrevista a la web de TV3.

Quin rotllo!! Me l’he empassat tota esperant veure alguna cosa del que s’ha parlat. Desprès de veure la reacció sociata jo m’esperava a la Terribes pràcticament saltant al coll del President i a aquests demanant misericòrdia. I el que he vist és una simple entrevista, més aviat avorrida, en la que l’entrevistadora en tot moment ha mantingut un to correcte. Ha fet preguntes incisives? Cony! I que volia que li preguntes? per l’aplec del cargol?

Aquests sociates estan totalment desquiciats i en caiguda lliure. Quina pell més fina! Protestar per aquesta entrevista és la prova de la desesperació profunda en la que han caigut. Son quasi tant patetics com els dirigents d’Esquerra, que fa uns dies van manifestar que es “sentien maltractats”.

Aquest tripartit es queixa de “boicot informatiu” i que “l’acció de govern” no arriba a la gent. De problemes d’informació.

Si la gent percep que aquests govern és un desastre, no és perquè falli la informació. Es perquè, efectivament, és un desastre.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal reconèixer que tenen raó quan diuen que aquest home té problemes de comunicació.

Anònim ha dit...

PERO NO VAN DIR ALLO DE LES LLISTES NEGRES AQUEST XICOTETS DEL CARRER NICARAGUA?....
NO VAN DIR ALLO DE "SOCIALISME ES LLBERTAT"?......
PER PETARSE¡.
JUGANT AMB BCN.

Josep-Empordà ha dit...

Donç ahir a la nit, entre gol i gol del Barça, vaig fer una mica de zaping i m'el vaig trobar a la CNN, a on l'Iñaki Gabilondo li feia també una entrevosta amb massatge inclós.

Si, vaig arribar a la mateixa conclusió, en Montilla te un problema de comunicació, el millor de tot era la cara d'avorriment de l'Iñaki Gabilondo.

Fa un temps no podia suportar més de dos minuts d'entrevista a n Montilla, ara ho veig amb molt de goig, cada minut d'entrevista son un munt de vots en contra seua.

Però, a Nicaragua, espantats per les enquestes, ara ens fotran Montilla per dinar i per sopar. Fantàstic, tot el contrari del que haurian de fer.