diumenge, 21 de març del 2010

Malbaratant assemblees

Arribo a casa desprès d’un dia per Barcelona i d’assistir a l’assemblea de Rcat i faig un vol pels digitals a veure que diuen.

Joan Carretero: "Tota la merda ha sortit de dins de la nostra organització"

La direcció escombra els crítics

Carretero: "Si voleu que el lideri aquest projecte, no vull enemics a les meves llistes"

Caram! Però no era avui que s’havia d’aprovar el programa electoral? No s’havia d’aprovar la “Constitució de Catalunya”? Com és que no hi ha cap titular que en parli?

Avui Joan Carretero tenia l’oportunitat de tancar ferides, de reconciliar-se amb els “crítics” i mostrar una imatge “d’unitat”. De mostrar-se conciliador. Això no li hagués costat res i al dia següent hagués pogut seguir fent el que li sortís dels ous sense cap problema. A efectes externs, la imatge de Reagrupament i d’ell mateix hagués millorat. A efectes interns, hagués pogut seguir governant Reagrupament dictatorialment com fins ara.

Però no. Ha optat per la confrontació i la bronca. No hi ha cap dubte que Carretero es creu Deu, però en lloc de ser un deu bondadós, ha escollit el paper de deu venjatiu.

El resultat és més que evident. La feina de desenes de reagrupats que han confeccionat el programa no ha servit de res. M’atreveixo a dir que tots els diners que s’han gastat en l’assemblea d'avui tampoc han servit de res de cara a la imatge externa de Reagrupament davant el possible electorat. El que ha quedat, el titular, és que Carretero ha “esclafat” la “dissidència”. Un “magnífic” missatge de promoció que sense dubte “captarà” molts votants.

Desprès es queixaran que els mitjans de comunicació els fan el buit. Que només publiquen noticies negatives. Si son com aquells jugadors de futbols que “es marquen tot sols”!

4 comentaris:

Lidia ha dit...

Hola Joan,
Jo també vaig viure en primera persona aquest fatal desenllaç que augura una era dictatorial i que condemna la independència una vegada més als interessos personals o potser millor,sexuals!!!
Si aquells que tenen opinió personal, tenen criteri i veuen les coses diferents són enemics, doncs jo també en sóc.

marc ha dit...

Ara ja sabem quina mena de personatge és.

Campaner de Maians ha dit...

Aquest home fa més por que "una piraña en un bidé" com deia el mestre de les ones radiofoniques. Discurs militar, enemics a dins, la merda també..ui ui ui..cada cop me'n alegro més de ser-ne lluny..jo crec que el què fa mig any sumava, ara ja comença a restar a l'estil "ciudadanos"..cuidaaaaaaaooo..jo ja només em crec al MESSIes.
Gràcies per la retransmissió de l'acte "full".

Anònim ha dit...

increible com alguns es deixen endur per les aigües enfonsant així el futur del nostre país!
pobre carretero això de culpar-lo fins i tot de la manca de rigor informatiu dels nostres mitjans ja es el darrer q podia sentir. veure com els q es diuen patriotes abandonen el vaixell a les primeres de canvi es el q ens fa estar en la situació actual i estic convençut q el dia q aixo canvï segur aconseguirem la nostre llibertat!
visca reagrupament i morin els covards i venuts!