diumenge, 21 de març del 2010

Des de l'assemblea. A cop calent

Acabo d'assistir estupefacte als deliris d'un dement. L'informe de gestió que el Dr. Carretero acaba de pronunciar a l'assemblea de Reagrupament d'avui seria per mi pura ciència ficció sino fos perque n'he estat testimoni directe.

D'una tacada, s'ha carregat el que encara quedava de dignitat a Reagrupament. Ara, la nau no va a la deriva, ara va a tota màquina a estavellar-se contra els esculls.

En una demostració de paranoia digna dels millors manuals de psiquiatria, ha titllat a tota la gent que ha mostrat dubtes raonables sobre com es feien les coses, d'enemics. El PSOE, el PP, CiU i fins i tot la “caverna mediàtica” són els adversaris. Els que legítimament expressen discrepàncies, amb el més gran dels respectes, són l'enemic.

El surrealisme del seu discurs ha assolit el seu grau màxim quan ha demanat (ell!) un reconeixement per Sandra Lomas. Ni tant sols ha tingut la decència de fer que aquest homenatge el demanes un altre. Per sort, el nivell de soroll dels aplaudiments ha estat més aviat minso. Prova que encara hi ha neurones que funcionen en el cervell de la majoria dels reagrupats.

La cirereta ha vingut al final. El Sr. Carretero ha proposat en el seu discurs un canvi en la manera d'escollir els candidats que entra en contradicció amb el que es va aprovar a la ponència política de la passada assemblea. Pretén que al juny es convoqui una assemblea extraordinària en la que els associats (tots) votaran quatre llistes tancades i proposades per la direcció. Aquesta proposta presentada i “aprovada” d'una manera totalment irregular no tinc cap dubte que es farà passar per bona. Estic segur que al final se'n sortirà amb la seva. El motiu és molt senzill: la gent, la bona gent, els “enemics” segons la seva terminologia, fugiran de Reagrupament en desbandada.

Quin dia més trist.

7 comentaris:

Sal Constans ha dit...

trist per a tu, jo veig que anem mes que be.
Reagrupament no es un partit i si això no ho tens clar, la resta menys.
Si no t' agrada, fundes un partit a la teva mida, nosaltres volem l' independència i no cal que la dirigeixis tu,ni jo ni tant sols el Carretero.
Els que esteu cansats, o voleu poltrones o us agrada criticar-ho tot a la vegada, quedeu-vos a casa o munteu-vos el xiringuito.
Si els associats han votat majoritàriament les propostes per majoria absoluta, crec que el que dius no tants sols sobra, sinó que va contra el que volem, l' independència!.
Prou puristes que no tant sols es pensen que tenen la veritat, sinó àdhuc la virtut!.
que passis un meravellós diumenge!

Anònim ha dit...

JO JA NO TINC EDADT PER POLTRONAS.
PERO TAMBE CREC,QUE CARRETERO ESTA UNA MIQUETA "PA ALLA",LO DE LA NOIETA ES PATETIC,PERO LO PITJOR AQUEST GARBUIX DE GUARDIA NACIONAL,EXERCIT I ALTRES FALORNIES,PER FAVOR ESCAMOTS D'ESTAT CATALA NOOOOOO¡
JUGANT AMB BCN.

Salvi Jacomet ha dit...

Des de fora.
Sal Constants, fixa't en un detall, el Roger critica les actuacions i aporta arguments a les seves crítiques.
En canvi tu, desqualifiques la seva persona, li atribueixes intencions que no té i li perdones la vida. I com a únic argument, afirmes que tu el que vols és la indpendència, quan això no és un argument, és un desig que el Roger i jo compartim amb tu.
Una abraçada des de Roses

Quico Ventalló ha dit...

Ni idea del que ha dit. Després del parlament del Jan Laporta he anat al bar

bac de roda ha dit...

Benvolgut Joan, no ha passat res del que no hagi comentat em tu mes de un cop des de el 30 de gener, es per això que em vaig donar de baixa sense dubtar-ho el mateix dia 1 de febrer, després de veure aquests mateixos tics a ERC , no tenia estomac per aguantar-ho en altres , mes del mateix ,Joan, mes del mateix......

Anònim ha dit...

Joan,

De veritat, passa pàgina. Això està dat i beneït. Com més hi pensaràs, com més temps dedicaràs, més malla llet i tristor t'entrarà. Hi ha altres àmbits on treballar.

Sebastià

Dessmond ha dit...

El cop calent és un mal company d'humors! Feu del temps un aliat i passeu pàgina. Serà el millor i el que, d'altra banda, passarà irremeiablement.
Ànims!