dimecres, 10 de març del 2010

Les mentides de Boada

El que més ràbia m’ha fet han estat les mentides de Boada. El dilluns a la tarda poso la televisió i escolto a la roda de premsa a aquest individu dient que ja no hi havia trens aturats amb gent a dintre. A continuació, a la radio telefonen diverses persones contradient-ho.

A la següent roda de premsa, va i diu que no hi havia cotxes atrapats a la carretera. Truquen persones contradient-ho.

Dimarts al matí anuncia en roda de premsa que l’autopista AP7 s’ha obert. Al matí de Catalunya radio anuncien que no és cert.

Els comunistes de pa sucat amb oli que es pensen que fan les rodes de premsa per al Pravda o el Granma i no son conscients que vivim en un país on malgrat tot encara hi ha llibertat d’expressió i informació i que la veritat acaba imposant-se.

Aquest fulano no solament hauria de ser cessat. Hauria de ser jutjat i comdemnat per negligència professional i estafa.

6 comentaris:

Dies de fúria ha dit...

Totalment d'acord. És una vergonya!

Xavier de Valls ha dit...

Sí senyor, Lo Full de Ruta, tens tota la raó! Bravo!!!

Anònim ha dit...

I DE TORNAR,TAMBE EL CONSELLER NADAL....QUI HI FOT AQUEST SOMMINAS AL GOBERN?
JUGANT AMB BCN.

Anònim ha dit...

Jo crec que no els enteneu. Tots aquests són "antisistema". I què vol un antisistema? Doncs ensorrar el sistema òbviament. Com que han vist que això de la "revolució" no cola, ara estan provant de fer-la amb altres mitjans: per la incompetència a la revolució. Així uneixen les seves "fortaleses": la incompetència, amb les "oportunitats": un incendi, una nevada, una manifestació. Però haurien de vigilar, perquè ells són el poder, el "sistema", i si la gent s'emprenya de veritat i decideix passar a l'acció, els que rebran seran ells.

Sebastià

Josep-Empordà ha dit...

Fa poc que ens ha tornat la electricitat. Si ara mateix escric el que penso del tripartit P$OEmontillista en plé, després del que hem hagut de viure aquí, a l'Empordà, potser després em sabria greu, però imaginat l'insul més groller que li puguis dir a algú...i a la seua santa mare i aplicals-hi a tots plegats.

Lo de'n Boada, quant ho he escoltat aquest matí per la ràdio (fisa ara hem estat del tot incomunicats), és que ja és de traca. Jo ara mateix signaria perqué l'afusellessin.

Joan ha dit...

Benvolgut Josep,

Aquests dies he pensat en tu. Ja m'imaginava que estaves sense llum ja que he vist que no participaves als blocs.

La cosa va de mal en pitjor. Recordeu la foto del Ceaucescu ajusticiat per la massa descontrolada? Si la cosa continua així, podem arribar a veure una foto similar d'algun dels mangantes aquests que ocupen la Generalitat.