divendres, 12 de febrer del 2010

Assaig general

A partir d’ara hem d’observar atentament les mesures econòmiques que s’aniran prenen a Grècia. Que si retallada de sous als funcionaris, que si retallada de despeses socials i en inversió pública, que si reforma radical del sistema de pensions (per pagar més, treballar més anys i cobrar menys) etc, etc.

Això no és res més que l’assaig general del que ens caurà a sobre. Perquè l’estat espanyol, amics meus, és el següent de la llista.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molts són els "economistes" que els darrers dies parlen de reduir sous com a única solució a la crisi. Estan preparant el terreny? Per què sempre hem de rebre els mateixos?!

Josep-Empordà ha dit...

Será exactament el que dius. Son faves comptades.

La U.E. té unes normes i uns mecanismes i unes regles de joc diguem-ne "capitalistes"...i el Banc Central Europeu és fora del nostre abast, per tant, no hi ha alternativa, i les politiques dutes a terme pels P$OEcialistes fins ara, han sigut una disbauxa que s'haurá de pagar ara que s'ha acabat la festa.

Pensar en altres solucions és viure fora de la realitat. L'estat espanyol...o el catalá, si el tinguessim, no hi poden fer res, perqué la ùnica manera de fer-li pagar la festa als demés, és devaluar la moneda, i amb l'euro, ja no és possible.

Jesús (Xess) ha dit...

Llavors potser ens seria rendible, en arribar la independència, pertànyer a l'UE però fora de l'àmbit Euro, com Anglaterra...