divendres, 26 de febrer del 2010

Estancament

Des de que he sentit a la radio que s’havia publicat el Baròmetre d’Opinió Politica trimestral del CEO he esperat amb delit el moment d’arribar a casa i consultar-lo. A l’anterior enquesta del mes de desembre, Reagrupament havia sortit per primera vegada com a resposta a la intenció directa de vot. Un 1,4 % dels enquestats afirmava que si demà (mitjans de novembre del 2009) es celebressin les eleccions, votaria Reagrupament. Home, no era gaire, però era important sortir per primera vegada. I per davant de C’s!!

Abans de mirar el resultat de l’enquesta he mirat la fitxa tècnica. Be! L’enquesta s’havia realitzat entre els dies 13 i 28 de gener. Abans del dia que el Doctor premés el botó d’autodestrucció. Com a mínim, els enquestats encara desconeixien la tragèdia que s’estava covant.

I la resposta no ha pogut ser més decebedora. Malgrat aquests tres mesos més de funcionament de l’associació, només un 1% votaria Reagrupament. De fet, dels 27 (sobre 2000) que declaraven que els votarien s’han reduït a 19. A mi em sembla un molt mal resultat.

Queda clar que desprès de l’empenta que va significar l’assemblea del mes d’octubre, la cosa ha anat de mal en pitjor. Alguna cosa no s’estava fent bé en el camp de la comunicació. I per a postres, va el Carretero i es carrega l’única cosa que ens diferenciava dels altres.

Ara si que està fotut.

A veure que ens explica el Laporta el dilluns cap al mig dia.

2 comentaris:

Dies de fúria ha dit...

Probablement, després de l'harakiri del Doctor, la intenció de vot a RCat pot estar en el 0.5 a 0.8. Una insignificància.

L'harakiri del Doctor és la major bestiesa coneguda en el món polític català. Però el cert és que des de l'Assemblea RCat havia desaparegut del mapa polític, sense cap idea, sense cap missatge, sense cap campanya. I això havia passat perquè des de llavors el mateix nucli que insta la "solució final" havia intrigat per fer-se amb el control de totes les esferes competencials a Reagrupament, amb un resultat prou eloqüent... i catastròfic.

És evident que Reagrupament ja és història, perquè així ho ha volgut el doctor. I ara només queda esperar el salvavides del laportisme (salvavides personal per als mateixos que varen denunciar no sé quins interessos personals...).

game is over

Anònim ha dit...

Prendre's seriosament i de forma fiable una enquesta del CEO... només cal veure qui s'hi troba al capdavant per comprovar que els resultats poden estar molt allunyats de la realitat.