dijous, 4 de febrer del 2010

No puc mantenir-me en silenci

Se que havia dit que em mantindria en silenci durant una temporada i que giraria full sobre el tema, però es que l’onada de bogeria col·lectiva que s’ha desfermat m’obliga a prendre part.

Sembla que la consigna, el karma a repetir és que el que ha passat no és greu, que no importa gaire ja que s’ha reconduït la situació amb el retorn de Carretero al poder i que lo important és el projecte, la feina feta i l’objectiu de la independència. La resta, incloent la regeneració democràtica, és prescindible.

De veritat, companys i companyes patriotes esteu tant alienats com per no veure les conseqüències d’això que dieu?

Analitzem la situació. L’objectiu suprem de Reagrupament és aconseguir la independència de Catalunya. I la manera d’aconseguir-ho és assolint “una majoria” al Parlament pel tal de fer una “Declaració Unilateral d’Independència”. Estem d’acord oi?

Hem d’aconseguir una majoria, MAJORIA, M-A-J-O-R-I-A. És aquesta la clau de tot plegat. Aplegar sota un sol paraigües una majoria de gent que ens doni la força davant Espanya i la comunitat internacional. La força, recordem-ho, per trencar la legalitat vigent.

I aquí és on entra la importància del tema de la regeneració democràtica. Per aconseguir aquesta majoria, el que cal és gaudir de la confiança de l’elector. Aquesta confiança és molt cara d’obtenir. Any i panys de mala praxis política per part de tots els partits ha minat la confiança de l’electorat. Milers i milers d’electors opten per abstenir-se, per quedar-se a casa. “Tots son iguals” diuen. Per això la pota del programa polític de Reagrupament anomenada “regeneració democràtica” era tant important. Perquè era la marca d’identitat, la prova de nou que havia de demostrar a la gent que ara anava de debò. Que valia la pena dipositar la confiança en nosaltres.

Ara, això s’ha esmicolat. Podreu dir el que vulgueu, podreu repetir el karma fins a l’extenuació: “no ha passat res, lo important és el projecte”, però per a qualsevol persona amb dos dits de front i que s’ho miri des de la distància, Reagrupament no difereix ni un gram del discurs aquell que feia Carod cap al 2003. Ei! Cridareu! Nosaltres no som com el Carod. Ah si? I com ho puc saber jo? Diran la majoria i no us votaran. I sense majoria, no hi ha Declaració unilateral d’Independència. I sense DUI, no hi ha independència.

No voldria acabar aquest post d’una manera tant negativa i per tant faig la meva humil proposta per redreçar la situació.

El projecte de Reagrupament, tal i com estava plantejat inicialment és engrescador. La prova és que amb menys d’un any, 3300 persones s’han involucrat. Te possibilitats, si no es trenca l’esperit inicial, d’aconseguir a mig-llarg termini el seu objectiu d’aplegar una majoria al seu voltant. Però per continuar el procés i tornar als orígens, s’ha de fer neteja. I aquesta neteja inclou també i principalment la dimissió de Joan Carretero com a líder d’aquest moviment. Per redreçar-ho cal que Carretero surti a la palestra, demani perdó públicament, deixi clar que el que ha fet és contrari a l’esperit de Reagrupament , dimiteixi i doni pas a Reagrupament com a col·lectiu. Se que seria molt dur i que representaria un entrebanc per al projecte, però es que si no es fa així, directament, no hi ha projecte. Molts esteu dient que Reagrupament és Carretero, i que sense Carretero no hi ha futur. No és cert! Carretero no deixa de ser algú que parla bé i que transmet el missatge. De bons oradors n’hi ha la tira. Si Carretero ha aconseguit que 3300 persones s’apleguessin al voltant del projecte, no ha estat per la seva “cara bonica”. Ha estat perquè el projecte s’ho val.
Sense Carretero hi ha un futur una mica més difícil (ningú es va pensar que això seria bufar i fer ampolles, oi?) però amb Carretero, directament, no hi ha futur. I quan abans s’assumeixi això, abans tornarem al bon camí.

P.D.: Per cert, estalvieu penjar comentaris del tipus “Ho veieu, es tractava d’un cop d’estat!, està qüestionant el lideratge de Carretero!. Heretgia!!...”.
La meva trajectòria de suport en aquest bloc, en comentaris a altres blocs i en accions personals a la figura de Joan Carretero m’avalen i esvaeixen tota sospita de ser un “infiltrat”.

14 comentaris:

Manel des de l'Exili ha dit...

Joan,

Si el projecte s'ho val, doncs perqué no esperes en parlar amb totes les parts abans de decidir engegar-ho tot a la merda.
No es tracta de demanar silenci, es tracta de no caure en el parany d'escriure sota la influència dels sentiments i basan-te amb una sola fon.
Si vols parlar, tens el meu contacte.

Joan ha dit...

A si Manel?

I si contacto amb tu que em diràs? Que resulta que aquests quatre estaven conspirant? Que fa mesos que estaven “preparant” el “cop d’estat” amb reunions clandestines al llarg del territori? Que alguns ni anaven a les reunions de la junta.

I si aquests arguments son tant sòlids, perquè me’ls has de dir en privat i no els fas públics.

Ah si! Perquè ara la consigna és no fotre merdè, que no és faci la pilota més gran. “Que no ens tirem els plats entre nosaltres”

Collonades, Manel, collonades.

Jo se i tu saps (i si no ho saps ho hauries de saber) que el que pensem tu, jo i els quatre pirats que seguim els blocs d’Internet no te importància. El que te importància és el que facin els milers i milers d’electors. I tots aquests (que per cert, encara no sabien qui era Carretero) quan els diguin (perquè els ho diran) que aquest paio diu que es més demòcrata que ningú però fa purgues entre els seus col·laboradors al mes pur estil estalinista trigaran 0,0001 segons en decidir que no val la pena votar-los.

Joan ha dit...

Ah, disculpa Manel no t'he respost a la pregunta. Preguntes: si el projecte s'ho val, perquè ho engegues a la merda?

Doncs perquè tot i que el projecte s'ho val, te un defecte, un vici. Està sustentat en la mentira.

Xavi M. ha dit...

Manel, a mi també m'agradaria que donessiu UNA, tant sols UNA punyetera versió.

Com justifiques la censura que ha patit els comentaris del web de RCAT?

Com valores les declaracions de la Rut sobre el cop d'estat?

Què en penses de la suposada "unanimitat" i suport del texte que en va sortir de Sant Boi?

Realment et creus que "tots" (textual) els coordinadors eren a Sant Boi? (jo en sé de dos que no hi eren (en faltaven uns quants més), un fins i tot el coneixes.

Quí collons va autoritzar a donar el meu correu (i tots els altres) per bombardejar el diumenge a la nit desde RNC?

m'ho podries respondre si et plau?

et deixo el meu correu si vols

xmiserachs@gmail.com

Manel des de l'Exili ha dit...

Xavi M.

et responc amb molt de gust el que jo ser. Aquest vespre quan arribi a casa, a la feina no tinc correu.

Joan
----
Com pots presupossr que jo et mentiré?. Així només em dius que no vols escoltar a ningú més dels que et donen la raó. Aixì es pot mai resoldre cap conflicte.

Però si seguim presuposant el que farà o dirà una persona, tal com ho esgrimeixen alguns dels afectats per defensar al seva postura per no dimitir, perquè no ho fem bé, que et sembla això:

Carretero és un falç, un fandiller i un dictador feixista (això darrer m'ho ha dir d'un dels afectats abans que la noticia sortís a la llum). Resulta que en Carretero ho ha estat sempre, però fins ara ho dissimulava molt bé. Ha creat Reagrupament per poder tenir una claca que el respallint, poder escampar les seves mentides per tot arreu mentre l'aplaudeixen les gràcies i sobretot ho fa, per poder-se tirar-se a les jovenetes!!

La Rut també és mentidera perquè es l'antiga amant del Joan i farà tot el que li digui cegament esperant que torni a ser la primera.

En Josep, el company del bloc amb estrelles com molt de nosaltres també menteix perquè li agradaria ser el rector proper de la Ramon Llull, com li ha promés en Carretero.

Carles, el ex-secreatari del PRC també es un mentider i tot això ho fa, perquè per fi es veu diputat per Girona, cansat de lluitar durant 20 anys amb l'independentisme extraparlamentari.

La Sandra metenix i s'està cepillant al Carretero perquè vol ser diputada per a Tarragona

Nus, és un pringat que meteix perquè vol ser el Cap de TV3 quan Reagrupament guanyi al Parlament.

L'Esther és una mentidera perquê vol ser diputada i així poder codejar-se amb l'artistocràcia del cava.
L'Angel també meteix perquè el seu gabinet d'advocats a on treballa espera ser contractat per la Generalitat quan guayem.

Les dues Imma són mentideres perquè estan enlluarnades per els encants del Joan. A part la del Baix Llobregat, vol ser la directoria de Política língustica de la Generalitat.

la Laia meteix perquè cada dia que vue al Joan i el seu bigoti, es queda sensa alé de l'atractiu que es.

En Narcis menteix perquè en Joan li ha promés un càrrec vitalici a la diputació

En Xavier menteix perquè ja es veu conseller de sanitat al proper govern de la Generalitat.

En Roger meteix perquè té des del primer dia , la idea de ser conseller de justícia quan guanyem!

En fi, Joan, si tu ets capaç de dir que tota aquesta gent, són uns mentidés i uns pringats que només obeixeixen al que diu en Joan Carretero, potser que t'ho facis mirar.

Per mi, abans de tot aquest afer em mereixen tant o més respecte que els altres quatre.

Tots els que cónec de la Junta que van secundar la postura d'en Carretero, són persones que han demostrat ser patriotes igual que els que conec dels altres.

Una mica de respecte es mereixen.

Com espero que el tinguis amb mi. Doncs perquè suposes que menteixo?
Perquè m'han promés ser el ministre de l'exterior o embaixador de l'Alemanya quan siguem independents?

Joan, recapacita si us plau, jo mai diré que no vull escoltar-te perquè mentiràs.

Cordialment
Manel

Anònim ha dit...

JA LA TORNEM A BALLA¡...PERO QUE QUE COI LI PASSA AQUEST POBLE?...
MOLTS ESPERABAM UN MOVIMENT DIFERENT,SENSA L'INFECCIO DE LA PARTIDOCRACIA,SENSA GENT "ESTIL CAROD",PERO AIXO DE XUCLAR DE LA MAMELLA PUBLICA,ES MASSA LLAMINER.
DONCS TORNEMI QUE NO HA ESTAT RES...PER FAVOR PROU DE RENTAR LA ROBA BRUTA EN PUBLIC¡ LA LLUITA,
AMB CARRETERO O SENSA CARRETERO,
CONTINUA.
JUGANT AMB BCN.

Elies ha dit...

Manel, vols exiliar-te de debò, fes-nos aquest favor! Però no veus que amb la teva manera bastarda de fer anar la informació, comentaris, apostolats de venedor de fira... només fas que liar-la més???

No te n'adones que allà on tu fots el nas el resultat és que tot peta?

Reflexiona, please. Calla una estona. Deixa'ns en pau. Ningú t'ha ungit com el rei de la xarxa perquè vagis per tots els blocs llençant aquests rotllos infames, indecents, vomitius.

Deixa'ns en pau, collons. Deixa-ho estar. Tot anirà millor si calles la teva puta bocassa. Quin plom de tio, Déu meu! Quin intoxicador!!!

Ja n'hi ha prou, Manel, ja n'hi ha prou!

Elies ha dit...

és més, Manel, o deixes d'intoxicar o llargaré, i tu ja saps que jo ho sé tot, que tinc tota la informació.

Deixa de fer-te l'interessant, pequè al final prendrem mal de debò. M'estic contenint. Estem deixant anar només valoracions personals. Si continues fent-te l'enteradillo començaré a llargar, i llavors ja s'haurà acabat tot.

T'ho ben asseguro, si continues en aquest plan, començaré a parlar, a a donar dades, a explicar coses.

La meva paciència té un límit, i tu estàs perillosament a punt de desbordar-la.

Jordi Vàzquez ha dit...

Certament fas una proposta i és això el que cal. És molt més del que s'està fent només llençant crítiques.

Donat que la teva proposta ha estat refusada per la majoria de Reagrupament no sembla viable.

He llegit els comentaris a aquest post i dona la sensació que tots us coneixeu. El to no sembla pas constructiu.

Tu dius a un altre lloc que "et dona igual el que ha passat". A mi també. Només demanem que, els qui us sentiu decebuts, si voleu marxeu de Reagrupament. Hi teniu tot el dret. Tanmateix:
1) no dediqueu un espai brutal a crítiques internes.
2) no abandoneu l'independentisme, n'hi ha (malauradament) desenes d'opcions. Cap d'elles us sembla prou bona?.

A l´amic Elies.. ha dit...

Elies, deixa tu de fer-te l´interessant i deixa d´anar contra en Manel i dir que començaràs a parlar. Jo si que t´ho ben asseguro que començaré a parlar. Les valoracions personals surten per totes parts i tu el primer que les permets: el linxament d'insults i infàmies que tan incomprensibles et semblem es el mateix que feu sota veu tu i els teus companys, barrejant també qüestios personals. Em costa de creure que actuis d´aquesta manera i de dades en tenim tots i tots tenim coneixament de les teves accions, sembla que no et van ensenyar a ser prou bon minyó a la jobac. Jugues a dir-te politic i creus que pots fer servir tots els mitjans a l´abast siguin dignes o no per assegurar-te una cadira calenta. Per tu tots tots som uns mentiders o tots volem algo o tots volem afavorir a tots, argumentan raons d’estat o insinuant raons sentimentals o de bragueta. Sóm un reguitzell els que us coneixem i tenim coneixement dels moviments del teu nucli i estupid anell…no sou diferents i hi ha moltes pedres que etzibeu que son perfectement paral.les a lo que feu i que et podriem fer empassar, no sou referent moral de rès; ¿deuen ser raons d´estat defensar falsejades dimissions d´amics intims destituits del seu càrrec? ¿deu ser raó d´estat convocar als coordinadors territorials casualment a un hotel de Sant Boi? (on a més corres el risc que et faci la cara nova un teu proper “super-valent” que amenaça clarament però per escrit). I les raons de bragueta? Perque per fer politica de talp la bragueta la feu servir sovint, només cal posar la orella al casal tramontana o per alguna tribuna del camp. Us ho penseu de veritat que els que fem politica de debó no us estem també vigilant? Uns i altres, tots practiquem el "tot s'hi val”. Tu mateix escrius del doctor que “ has de tenir en compte que a vegades la vida sentimental té conseqüències que van més enllà de l'esfera privada” oi, darling? Doncs paga les conseqüencies, i pren nota que pel que fas, l´esfera privada s´extendrà: ha anat, va i anirà molt més enllà. Un a un, i fins on calgui.
I ànims a la teva secretària: la que et veu plorar…tu ja m´entens…oi? Enjoy the silence.
Liebe Grüße (a la boca).

Anònim ha dit...

Elies, amb aquest post tu si que m'has inflat els pebrots. Perquè cony sempre amenaceu que parlareu de tot el que sabeu si després us calleu com putes (frase feta, perdoneu les putes)? No aneu de reals regeneradors acusant els carreteristes de fer de polítics com la resta? Penseu que som subnormals i no entendrem el que dieu? La regeneració que prediqueu hauria de passar per la valentia i si ens porta problemes "allò tan supermegaguais" que només vosaltres sabeu, doncs PIT I COLLONS, que som catalans, no putes espanyoles. I ja decidirem cada un de nosaltres ,després de tenir aquesta informació, cap a on anar. O plegar. Ara només veig criatures barallant-se per obligar als altres a jugar al que ells volen, sense adonar-se que l'hora del pati s'acaba i no han jugat a res. Sigueu clars, dieu-nos que a passat i aparteu-vos tots els de la junta de les llistes, carreteristes i no carreteristes. I que l'assamblea decideixi.

Jo

Lluís ha dit...

Unitat senyors, unitat. Amb i sense Carretero hi ha futur. Reagrupament ho som tots els reagrupat. Sisplau, intentem aprendre a perdonar i siguem exemple per als demés.

joan oliu ha dit...

Ei, suposo que no hi ha cap dubte però aquest que ha signat "jo" no sóc jo.
una abraçada Joan

Jesús (Xess) ha dit...

Joan, de tot el que t'han contestat em quedo amb les paraules d'en Lluís:

Lluís ha dit...
Unitat senyors, unitat. Amb i sense Carretero hi ha futur. Reagrupament ho som tots els reagrupat. Sisplau, intentem aprendre a perdonar i siguem exemple per als demés.
4 de febrer de 2010 14:17

Elies: fes-ho d'una vegada, home, no ens deixis en la foscor.
I no t'ho dic de broma.
Si et juro no repetir ni una sola paraula del que em diguis, m'enviaries un mail explicant-m'ho?
Et juro que no tinc res en contra de ningú d'RCat (hi tinc amics).